1/10

FS-GT3B 2.4G 3CH Radio Model Remote Control LCD Transmitter & Receiver for RC Car Boat

4.3 (299 Reviews)

US$49.99

Dispatch:CN
  • CN
  • US
  • UK
  • DE
  • ES
US$15.91 United States via Standard Shipping

10-25 business days

Quantity:

Shipping Method

Ship to United States
Shipping Method

Note: Those shipping costs are only estimates; the actual shipping cost will be shown on the order page.

Shipping to

Product Description
Customer Reviews(299 Reviews)
4.3

TRANSMITTER CAME NICELY PACKAGED,AND BRAND NEW,PLUS PRE-BOUND TO RECEIVER SO ALL I DID WAS CONNECT THE SERVO TO CHANNEL 1/CONNECT THE ESC TO CHANNEL 2/MY ROOF RACK LIGHT SETUP TO CHANNEL 3 & BOOM ALL SET THE FAIL-SAFE WAS EVEN CONNECTED,I HAD TO UPGRADE MY TRANSMITTER FROM STOCK AND MY BUDDY HAS THE FLYSKY GT3C AND THERE'S MAJOR POWER BUTTON ISSUES BC THE POWER BUTTON IS ON THE WHEEL PLUS I DON'T TRUST A SMALL LIPO-BATTERY IN MY HAND,YEAH THE FLYSKY TAKES8 BATTERIES BUT I JUST GOT 32 DURACELL BATTERIES ON SALE FOR $14.00,I'M A SCALE/TRAIL GUY SO I DON'T NEED 8 CHANNELS AND FOR $40.00 DELIVERED BRAND NEW PLUS PRE-BOUND AND I ONLY FOUND OUT BY READING THE MANUAL OF COURSE I WAS SKEPTICAL,BUT IT WAS PRE-BOUND,I ENDED UP ORDERING A RECEIVER THE SAME NIGHT AND THAT 1 IN HAD TO BIND.>>SERVO TO CHANNEL 1/ESC TO CHANNEL 2/BIND PLUG TO CHANNEL 3/SELECT MODEL OF CRAWLER TO TRANSMITTER/POWER ON ESC/HOLD BIND SILVER BUTTON DOWN,TURN ON TRANSMITTER/BOOM ALL SET MAKE SURE YOU SETUP FAILSAFE,THAT'S EASY TO,JUST HOLD BUTTON DOWN,YOU'LL SEE A DOUBLE BLINK,BUTTON HOLE BESIDES LED LIGHT UP TOP!>>ANYONE WITH THE HOBBYWING 1080-WP ESC,NEEDS THIS FLYSKY GT-3B,IT'LL MAKE A BIG DIFFERENCE ESPECIALLY USING THE PROGRAM CARD ON ESC AND FOR REDCAT GEN 8 SCOUT II GUYS,JUST MAKES THE STEERING AND OVERALL CRAWLER THAT MUCH BETTER!

I Really like this radio. It programs easy, Easy to use. The only complaint I have is the light in the screen dims after just a little time and is hard to see.

Multiple vehicle

I used this in my both rc jeep and rc truck. I can drive both with this remote but one at a time. I dono know if we can drive both in same time. But it's working good . Need powerful battery so I will searching something for this. Giving 5 star

Small issue with distance corrected quickly by proper installation. I now have control way past my vision.

Questions & Answers(0)

You May Also Like