1/10

ENGWE X20 Ebike 20*4.0 inch Fat Tire 750W Integrated Wheel Motor All-terrain Full Suspension Folding Electric Bike 114km Assisted Range 14.4Ah & 7.8Ah Dual Battery

5 (5 Reviews)

S$3548.99

Dispatch:DE
  • DE
color:black
FREE SHIPPING United States via

Quantity:

Shipping Method

Ship to United States
Shipping Method

Note: Those shipping costs are only estimates; the actual shipping cost will be shown on the order page.

Shipping to

Product Description
Customer Reviews(5 Reviews)
5

The hydraulic shock absorption system on this bike is top-notch. I recently rode over a rocky trail and barely felt a thing thanks to the excellent suspension system.

Konfiguracja z dwoma akumulatorami zrewolucjonizowała moje doświadczenia z jazdy na rowerze długodystansowym. Podczas ostatniej podróży liczącej 80 km byłem zdumiony ilością energii, jaka mi pozostała, a wszystko to dzięki zwiększonej pojemności baterii.

I absolutely love my folding bike! The all-terrain capabilities have allowed me to explore rugged mountain trails with ease, while the full suspension ensures a smooth and comfortable ride even on bumpy terrain.

Mám EngweX 15 mesiacov a má pár problémov, kúpil som si model X20 a myslím si, že je najlepší z najlepších. Pouzivam ho mesiac a nezaznamenal som ziadne zavady, snad jediny su tvrde zadne tlmice, zatial som ich nenastavoval (odsavanie vzduchu) a skoda, ze neprichádza už s blatníkmi, ktoré sa oddelili od. 5 hviezdičiek, všetko si zaslúži

Veľmi pohodlné s výborným brzdením, ktoré na M20 chýba. Predné odpruženie je v porovnaní s M20 skvelé

Questions & Answers(0)

You May Also Like